Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ

    Εκπληκτικό φίνις από την Τσολακίδου Σταυρούλα στην κατηγορία κάτω των 16 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα  κοριτσιών !Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην πατρίδα μας  στο porto carras στην Χαλκιδική  .Ένα αγώνα πριν τον τελευταίο γύρο βρισκόταν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με 8 βαθμούς με άλλες δύο αθλήτριες την Bykovtsev Agata  που βρισκόταν στην 1η θέση και την Sieber Fiona που βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

      Στον 11ο και  τελευταίο  γύρο  ( έπαιξε) με την  Bykovtsev Agata , την οποία και νίκησε μάλλον εύκολα θα έλεγε κανείς! και τερμάτισε  μόνη πρώτη με 9 βαθμούς σε 11 αγώνες, έχοντας μόλις 1 ήττα  και 2 ισοπαλίες!



θερμά συγχαρητήρια  στην Σταυρούλα για την εξαιρετική  της  εμφάνιση !    Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν  και στην Αβραμίδου  Αναστασία 




 στην ίδια κατηγορία που με 8 βαθμούς σε  11 αγώνες ισοβάθμησε στην 3η θέση με άλλες 5 αθλήτριες ,όμως μετά την άρση  των κριτηρίων κατέλαβε  την 6η θέση!   
Κορίτσια μας κάνατε υπερήφανους το μέλλον σας ανήκει ! Αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους , φέρνεται το χαμόγελο στα χείλη μας σε τόσους δύσκολους καιρούς, να είστε καλά και σύντομα με  νέες επιτυχίες!!!!!! 
Ακολουθεί η βαθμολογία με τα απο 11 αγώνες.  




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 11ο  ΓΥΡΟ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου