Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η ομάδα του ΑΡΗ Θ. θα αγωνίζεται την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στον Προκριματικό Ομιλο Α' Εθνικής (ΠΟΑ) της Θεσσαλονίκης.
Στόχος της ομάδας είναι το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα και η πιθανή συμμετοχή της (μέσω αναπληρώσεων) στο πρωτάθλημα της α' εθνικής τον Ιούλιο του 2016.
Για τον λόγο αυτό ενδιαφέρεται για την αγωνιστική της ενίσχυση με μεταγραφές (ή και με υποσχετική) σκακιστών και σκακιστριών για την κάλυψη συγκεκριμένων σκακιερών: μία ανδρική (με ΕΛΟ τουλάχιστον 2200), μία νεανική (έφηβος ή γυναίκα) κάτω των 20 ετών (με ΕΛΟ τουλάχιστον 1700), μία προεφηβική κοριτσιών κάτω των 16 (με ΕΛΟ τουλάχιστον 1500), και μία παιδική (αγόρι ή κορίτσι) κάτω των 12 ετών ((με ΕΛΟ τουλάχιστον 1300).
Ο σύλλογος προσφέρει συγκεκριμένες παροχές (αναλόγως της δυναμικότητάς τους) στους σκακιστές και τις σκακίστριες που ενδιαφέρονται να μεταγραφούν, όπως προπονήσεις, συμμετοχές σε τουρνουά εκτός και εντός Θεσσαλονίκης, σκακιστική βιβλιογραφία, κ.ά.
Στα δύο χρόνια λειτουργίας του, το σκακιστικό τμήμα έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, όπως διοργάνωση πληθώρας τουρνουά για ενήλικες και παιδιά, τουρνουά ράπιντ και μπλιτς, λειτουργία πρότυπων προπονητικών τμημάτων παίδων και ενηλίκων, κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες, εκτός από τις αναρτήσεις στο σάιτwww.arisac.gr μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο του σκακιστικού τμήματος Ευάγγ. Βιδάλη, στο τηλ 6972906316.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου