Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ!

ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ).
Παρά τις σημαντικές ελλείψεις που υποχρέωσαν την ομάδα να αγωνιστεί με την ίδια τετράδα και στους έξι αγώνες, η παιδική σκακιστική ομάδα του ΑΡΗ σημείωσε 3 νίκες στους έξι αγώνες στο ομαδικό πρωτάθλημα παμπαίδων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής (που έγινε στις 25-27/9), έχοντας καλή απόδοση,, και τελικά κατετάγη στο μέσο της βαθμολογικής κατάταξης, σε σύνολο 24 ομάδων, ξεπερνώντας ομάδες με πολύχρονη παρουσία σε τέτοιους αγώνες.
Στην πρώτη σκακιέρα αγωνίστηκε ο οκτάχρονος Βαγγέλης Λιάμος (3,5 βαθμούς στους 6 αγώνες), στη 2η ο 7χρονος Σοφοκλής Ακριτίδης (2/6), στην 3η ο 10χρονος Σπύρος Κυπαρισσόπουλος (3/6) και στην 4η η 12χρονη Ελισάβετ Γουλή (2,5/6).
Στον πρώτο γύρο ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε από τον Ο.σ.τρια. με 0,5-3,5, ακολούθησαν δύο νίκες με 4-0 επί της Σ.α. ε.σ.θ. "Γ. Ιωακειμίδης" και 3-1 επί του Α.π.ο.Θέρμης "Θερμαϊκός", δύο ήττες από την Ε.σ.Καλαμαριάς, με 1-3 και τον Σ.α.κ. Δελασάλ, με 0-4, και ολοκλήρωσε με νίκη επί του Π.α.ο.κ., με 2,5-1,5 (σημειώνεται -για την ιστορία- πως αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων στο σκάκι).
Στις πρώτες δύο φωτογραφίες, η ομάδα του ΑΡΗ δεξιά. Στην τρίτη ο Βαγγ. Λιάμος, ο Σ. Ακριτίδης, η Ελ. Γουλή και ο Σπ. Κυπαρισσόπουλος.
Αρχηγός ήταν ο σκακιστής της ανδρικής ομάδας και προπονητής Αστέριος Λιάμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου