Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

5o ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ

   Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 15:30 το 5ο rapid οπεν παίδων  που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του ΑΡΗ θεσσαλονίκης.
Συμμετείχαν συνολικά 46 παιδιά που χωρίστηκαν σε 2 γκρουπ.
 
 Στο πρώτο συμμετείχαν  παιδιά απο την Δ΄δημοτικού έως και την ΣΤ΄δημοτικού, στο δεύτερο συμμετείχαν παιδιά από τα Νήπια έως και την Γ΄δημοτικού. Συμμετείχαν παιδιά από την Βέροια την Νάουσα την Κατερίνη την Κοζάνη την θεσσαλονίκη .
Νικητής στο πρώτο γκρουπ ήταν ο Ιωάννης Ποτούλης με 5/6 στη δεύτερη θέση επίσης με 5/6 ήταν ο βασίλειος Χειλαδάκης και τρίτος ο Χρήστος Τσιλίδης με 4,5/6.

  Στο δεύτερο γκρούπ νικητής με 6/6 ήταν ο Ραφαήλ Στουραϊτης, δεύτερος ο Μάριος-Κωνσταντίνος Σκόδρας με 5/6 και τρίτος ο Δημήτρης Μπαλαφούτας με 4/6 (σε ισοβαθμία με άλλα 5 παιδια).

  Εκτός από τους τρεις  πρώτους νικητές του κάθε γκρούπ  βραβεύτηκαν και οι εξής σκακιστές και σκακίστριες. Για το δεύτερο γκρούπ : Πρώτος στα νήπια   Αριστοτέλης Γρόλλιος. Βραβεύτηκε και ο 2ος Αθανάσιος Βελλής.
Πρώτος στην Α' Δημ.: Αλέξανδρος Μπαλαφούτας (ΑΡΗΣ)
Πρώτος στη Β' Δημ.: Φίλιππος Γιαννούδης
Πρώτος στη Γ' Δημ.: Νικόλαος Μπόζογλου
Επίσης βραβεύτηκαν οι σκακιστές του ΑΡΗ Μαρία-Ελισάβετ Χαρίση (Α' Δημ.), Γρηγόρης Τοπαλτζίκης (Β' Δημ.) και Σοφοκλής Ακριτίδης (Γ' Δημ.).

Για το πρώτο γκρούπ 
Πρώτος στη Δ΄ Δημ.: Χρήστος Σιουτόπουλος 
Πρώτος στην Ε' Δημ.: Ιάσων Ιωαννίδης
Πρώτος στην ΣΤ' Δημ.: Βασίλειος Σαμψώνογλου
Επίσης, βραβεύτηκαν οι σκακιστές του ΑΡΗ Βαγγέλης Λιάμος (Δ') και Σπύρος Κυπαρισσόπουλος (ΣΤ').
Ειδική διάκριση έλαβε ο Νικηφόρος Γαβριηλίδης, διότι επέλεξε να παίξει στο πρώτο γκρουπ, παρ' ότι είναι μαθητής Β' Δημ.

Διαιτητές στο τουρνουά ήταν οι Βασίλης Σταυρακάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου, και οι τρεις έμπειροι και γνωστοί σκακιστές. Επιπλέον είχαμε τη χαρά να έχουμε ως διαιτητή και την εκπαιδευτικό (και σκακίστρια) Βέρα Αβραμίδου από τη Νάουσα, η οποία κάνει εξαιρετική σκακιστική δουλειά στο σχολείο της.
Η εξαιρετική τους διαιτησία συνέβαλε στο να ολοκληρωθούν οι αγώνες χωρίς πρόβλημα.
Στην προετοιμασία του τουρνουά συνέβαλαν πολλά άτομα και τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους.
Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ Ιωάννης Ψηφίδης, ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ. ΑΡΗ κ. Γρόλλιος, ο διευθυντής αγώνων κ. Ακριτίδης και όλοι οι διαιτητές.
Με τη σειρά τους, οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος απένειμαν τιμητικό βραβείο στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, για την συνεχή υποστήριξη, τόσο του ίδιου όσο και όλων των μελών του Δ.Σ., στο έργο του τμήματος.
Ευχαριστούμε και τους Βασίλη Σταυριανό και Αστέριο Λιάμο για τη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

Φωτογραφίες από τους αγώνες ΕΔΩ

Τελική βαθμολογία-καταταξη Α΄κρουπ ΕΔΩ

Τελική βαθμολογία-καταταξη Β΄γκρουπ ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου