Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 16:03

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

    ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


    7 Νοεμβρίου 2013

    Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα των έξι εβδομάδων που έχει μεσολαβήσει από τη σύσταση του σκακιστικού τμήματος του ΑΡΗ έως σήμερα, η στελέχωση της ομάδας είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική και συνεχίζεται αυτές τις ημέρες με σχεδιασμένες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν στόχο την κάλυψη ορισμένων κενών.
    Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή τριών έμπειρων σκακιστών και μίας σκακίστριας και έως τη Δευτέρα 11/11/2013 που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος αναμένεται να έρθουν στην ομάδα και άλλοι παίκτες. Μαζί και με τις υπόλοιπες εγγραφές, ο ΑΡΗΣ θα παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, στις αρχές του 2014.

    Για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η σκακιστική ομάδα, καλούνται όσοι σκακιστές ή σκακίστριεςεπιθυμούν να μεταγραφούν στον ΑΡΗ και έχουν τη συγκατάθεση του σωματείου που τώρα ανήκουν, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του τμήματος, έως τη Δευτέρα 11/11.
    Επιπρόσθετα, οποτεδήποτε, είναι δυνατή η εγγραφή σκακιστών που ανήκουν σε ανενεργά σωματεία ή δεν έχουν δελτίο αθλητή σε κάποιο σύλλογο.

    Η ομάδα του ΑΡΗ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, στο οποίο θα συμμετάσχουν 18 ομάδες και διεξάγεται με οκταμελείς μικτές συνθέσεις.

    Το σκακιστικό τμήμα στεγάζεται σε αίθουσα στο γήπεδο του ΑΡΗ, κάτω από τη Θύρα 1. Η είσοδος είναι επί τηςΠαπαναστασίου 154 (γωνία με την οδό Ματθαίου).
    Για περισσότερες πληροφορίες ( www.arisac.gr/sports/individual-sports/skaki )  και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του τμήματος κ. Βαγγέλη Βιδάλη, στο τηλέφωνο 6972 906316.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου