Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μια χρονιά, μια γιορτή, τρεις πρωταθλητές στο σκάκι

Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014 00:49


     Μια χρονιά, μια γιορτή, τρεις πρωταθλητές στο σκάκι
    Με την συμπλήρωση ενός έτους από την απόφαση της Γ.Σ. (23/5/2013) του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την ίδρυση του σκακιστικού τμήματος, και με την ολοκλήρωση του εσωτερικού πρωταθλήματος Ακαδημιών Παίδων, έγινε στις 30/5 η σκακιστική γιορτή με τις απονομές των επάθλων και τιμητικών διακρίσεων σε όλους τους αθλητές του τμήματος.

    Ο αγωνιστικός απολογισμός που προηγήθηκε κατέδειξε ότι παρ’ ότι νεοσύστατο το Σ.Τ. κατέδειξε πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα μεταξύ των άλλων, δύο τουρνουά ράπιντ, δύο τουρνουά ράπιντ παίδων, το εσωτερικό πρωτάθλημα των ακαδημιών, συμμετοχή της ομάδας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής, στο οποίο κατετάγη τρίτη (οι δύο πρώτες ανέβηκαν κατηγορία) και αήττητη στην έδρα της, συμμετοχή στο διασυλλογικό Κύπελλο Ελλάδας, και συμμετοχή πολλών σκακιστών του στα σχολικά πρωταθλήματα, όπου ο 6χρονος Σοφοκλής Ακριτίδης κατέλαβε την 7η θέση στην τελική φάση, στην Ερέτρια.
    Σε όλους τους σκακιστές της α’ ομάδας απονεμήθηκαν μικρά τρόπαια, και σκακιστικά βιβλία, ενώ επιπλέον τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Κ. Κωνσταντινίδη για το άριστο αποτέλεσμά του, 9 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου